Telefon kundeservice:  80 01 30 30 Lampan Sverige | Lampan.se Lampan Danmark | Lampan.dk Lampan Suomi | Lampan.fi
  • Leveransetid 2-5 arbeidsdager
  • Alltid 30 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt ved kjøp over 1000 kr

Belysning i fokus

Vi har et svært godt utvalg av lamper som passer godt inn i innredningen du selv velger. Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du trenger hjelp med lamper til hjemmet. Vi har alltid gratis frakt på alle bestillinger over 1000 kroner. Via menyen kan du se i vårt store utvalg. Hos oss finner du alltid en pen lampe. Ikke glem å følge oss på Facebook og Instagram.

BADEROMSBELYSNING

Belysning i badrummet På badet bør det finnes tre forskjellige belysningsfunksjoner. Ett lyspunkt ved speilet som gir godt lys i ansiktet, en lampe i taket som gir godt lys ved rengjøring, og til slutt også belysning som gir en viss hygge på badet, gjerne med dimmefunksjon.

Til vår baderomsbelysning ...

UTENDØRSBELYSNING

Utomhusbelysning Selv om sommersesongen ikke er så lang, er det nødvendig med god belysning utendørs – et belysningspunkt ved inngangspartiet, ledelys på stier rundt huset, samt lys på uteplassen for sene kvelder. Til vinterhager trenger man også et godt utvalg av lamper.

Til vår utendørsbelysning ...

BORDLAMPER

Bordslampor med bra belysning Dessverre glemmer mange av oss viktigheten av god bordbelysning. Bordlamper gjør at øynene ikke trenger å anstrenge seg like mye. Dette er spesielt når man sitter med datamaskin. Kjøp en god bordlampe som gir deg god belysning, så slipper du kjedelig hodepine.

Til våre bordlamper ...

GULVLAMPER

Bra ljus med golvlampor Akkurat som bordlamper er gulvlamper også viktige for å gi et balansert lys som avlaster øynene for eksempel når du leser. En gulvlampe gir ikke bare god belysning, men kan også være en stilig interiørdetalj i rommet.

Til våre gulvlamper ...

LYSKILDER

Ljuskällor med bästa kvalité Tidligere skulle lyskilder (som f.eks. glødelamper) bare gi godt lys. I dag er de mye mer enn som så. LED-belysning skal i dag være billig i drift. Dette er vi veldig gode på. I tillegg har vi et bredt spekter av LED-lamper å velge mellom.

Til våre lyskilder ...

HAGEBELYSNING

Vacker belysning för trädgården I dag er det enklere enn noensinne å skape en vakker utendørsbelysning i hagen. Vi har belysningssystem som bruker 12 V og 24 V som du selv kan koble til for å skape et fint effektlys uten bruk av elektriker.

Til vår hagebelysning ...

SKRIVEBORDSLAMPER

Skrivbordsbelysning Hva skjedde med skrivebordslampen? Mange synes å ha glemt hvor viktig det er med god lysspredning. Vi hjelper deg med å finne riktig skrivebordslampe – en som gir deg best mulig lys, samtidig som den er pen.

Til våre skrivebordslamper ...

Plafonder

Våra vackra plafonder Iblant er plassen i taket begrenset, og da er plafonder et godt valg for å få god belysning. Vi har et stort utvalg av plafonder å velge mellom. Hos oss i Lampan finner du det bredeste utvalget av plafonder som gir veldig god belysning.

Til våre plafonder ...
Lukk