Lampen bruker informasjonskapsler for å forbedre brukervennligheten og for å gi relevant innhold. Ved å fortsette å bruke nettstedet, samtykker du til at vi bruker det - Les mer - Lukk
lamp

LAMPAN.NO - LAMPER OCH BELYSNING PÅ NETT

Toll og moms er inkludert i prisen

Vi elsker belysning! Bruk rett i hjemmet ditt. Du kan foreandre stemningen i alle dine rom med pene lamper og riktig belysning.

Få hjelp av oss med Belysning og Lamper når du vil heve følelsen i hjemmet ditt eller på kontoret. Vi kan hjembelysning og har et stort sortiment av klassiske lamper og pent designede lamper.

Vi leverer raskt når du trenger lamper til kjøkken, stue, bad, uteplass, gang og soverom.

lamp

VI ELSKER LAMPER OG BELYSNING – VELKOMMEN TIL LAMPAN.NO

Med fine lamper og riktig belysning kan du endre atmosfæren i alle rommene dine og i hagen. Lampan.no er størst på lamper og belysning på nettet i Sverige. Her finner du et stort og prisgunstig utvalg av riktige lamper, lyskilder og tilbehør fra kjente varemerker. I vår fysiske lampebutikk i Uddevalla har vi over 5000 designlamper på lager. Hos oss finner du garantert riktig lampe for deg.

  • Rask levering
  • Sikre betalingsmåter
  • 30 dagers bytte- og returrett

Over 3500 lamper for innendørsbelysning, baderomsbelysning for en komplett baderomsopplevelse og smart utendørsbelysning. Uansett om du er ute etter arbeidsbelysning eller dekorativ belysning – eller begge deler – tror vi at du kommer til å finne favorittene dine når du ser deg rundt her hos oss.

Lys hele året

I den kalde og mørke tiden av året lyser vi opp hele Norden med julebelysning og annen utendørsbelysning. Spred varme med en lysende gave. Blant sjarmerende barnelamper og pent utformede kvalitetslamper kan du finne personlige gaver til dine kjære. Du handler dem enkelt i din lampebutikk på nettet.

Driftsmarta ljuskällor & inspirerande belysning

I dag handler valg av lyskilder om mer enn bare lyset. Driften er også viktig, noe LED-lampenes fremmarsj vitner om. Vi tilbyr et bredt spekter av LED-lamper. Hos oss finner du dessuten tips, råd og inspirasjon om belysning og lyssetting. Belysning har stor innvirkning på omgivelsene våre, både innvendig og utvendig. Det er viktig for alt fra overskudd til sikkerhet og trivsel. Og ikke minst gir en gjennomtenkt lyssetting muligheter for å skape en virkelig vellykket inndredning. Lys fremhever, skaper kontraster i rommet og gir liv til helheten. Les mer i vår belysningsguide, og ta gjerne en titt i vårt inspirasjonsgalleri.

Kjøp lamper og belysning på Internett – din lampebutikk på nettet

Her handler du enkelt og trygt. Velg og bestill det du trenger av lamper, lyskilder og tilbehør av forskjellige typer. Kanskje finner du også en gave til en du er glad i? Vi tilbyr sikre betalingsalternativer og rask levering. Velg betalingsmåten som passer best for deg; direkte betaling, faktura eller delbetaling via Collector Bank. De bestilte varene leveres innen 2–5 virkedager. Når du handler hos oss, har du alltid 30 dagers bytte- og returrett. Gratis returfrakt ved bytte og reklamasjon.

Hvis du har spørsmål eller noe du lurer på om en bestilling eller leveringen, er det bare å kontakte oss for rask og personlig brukerstøtte. Ring, send en e-post eller fyll ut kontaktskjemaet. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke nettstedet og handle fra oss, vil du oppdage stadig flere fordeler.

Takk for at du handler hos oss!

Copyright © 2017 Magento, Inc. Alle rettigheter reservert.